Eggpannekaker

Egg inneholder alle vitaminer og næringsstoffer kroppen trenger bortsett fra vitamin c.

I denne oppskriften er det nesten et egg i hver pannekake. I går doblet jeg oppskriften da vi hadde det som middag.

I en travel hverdag kan denne lages kvelden før og settes i kjøleskap. Kanskje noe for enkel middag til ferien og?

Du trenger til ca 7 stk i liten stekepanne:

1 dl siktet spelt/hvete

1 dl havremel

½ ts salt

2dl melk

6 egg

meierismør til steking

 

Bland alt det tørre. Tilsett melken og bland sammen til røren er fri for klumper. Visp inn egg.

La røren stå på benken minst 10 min.

Stek på middels sterk varme i en panne.

 

Tips: stek spekeskinke til det er sprøtt. Eller hvis du har en gris i frysen(les: meg selv) er jo bacon godt;)

Disse er gode på tur også. Da med salat, ost og skinke på.

 

 

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*