Kokoskake- gluten og sukkerfri

Leopold(9) pynta kaka.

Denne kaka er god!:)

De 4 ungene våre og min mann godkjente denne kokoskaka. Jeg blandet vaniljekrem i toppingen. Det er sunt nok;)

Men du kan gjøre den helt sukkerfri med å bare ha pisket kremfløte på. Dette må være en av de enkleste kakene som kan lages. Her kan man leke seg med bær, nøtter og frukter på toppen. Nå på sommeren passer det godt med norske jordbær.

Du trenger:

Bunn:

1,5 dl sukrin gold /sukker

4 eggehviter

2,5 dl kokos

1 ts bakepulver

70 g sjokolade(70% kakao)

 

Topping:

2 dl vaniljekrem

2 dl mager vaniljekesam

1 korg jordbær

Mynteblader

Start med å stivpiske sukrin gold og eggehviter. Vend inn kokos, bakepulver og hakket sjokolade som er blandet sammen på forhånd. Hell over dette i en smurt(eller bakepapir i bunn) kakeform(23 cm) og sett den på nederste rille i en forvarmet ovn. Bunnen stekes på 175 grader i ca 35-40 min.

La bunnen avkjøles før du tar på sammenblandet kesam og vaniljekrem. Topp med bær og mynte.

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*