Om meg ↓

Pannestekt torsk med selleriremulade

 

Selleriremulade er noe av det beste tilbehøret jeg har smakt på lenge. Mulig det var den gode smaken av fersk norsk jærsk sellerirot som gjorde susen;)

Du trenger til 4 personer:

4 beinfrie torskefileter

1 dl havremel

2 egg

salt og pepper

fersk koriander(kan sløyfes)

15 sukkererter

1 ss meierismør til steking

 

Selleriremulade:

200 g renset og raspet sellerirot

3 ss aioli

3 ss rømme/kesam

1 vårløk

½ ts salt

Bland renset raspet sellerirot sammen med aioli, rømme, hakket vårløk og salt. Sett remuladen kaldt imens du tilbereder fisken.

Vend fiskefiletene i havremel og dypp så i sammenvispet egg som er tilsatt salt og pepper.

Stek fisken i en varm panne i meierismør på 2- 3 min på hver side. Sukkerertene legges i pannen de siste 3 minuttene.

Serveres gjerne med kokte poteter eller pasta.

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*