Emmas risbrød

Det var veldig mange som spurte etter denne oppskriften i går .Takk for stort engasjement . Her kommer den:

Du trenger:

300 g sjokolade (70%)

1 stor ss cocosa/kokosolje extra virgin oil

6 dl puffet ris

1 klype grovt salt

ps: man kan bytte ut cocsa og 70%sjokolade med annen sjokolde. Men alt under 70 %kakao sjokolade må smeltes i vannbad.

Smelt sjokoladen sammen med cocosa i vannbad. Vend inn den puffet risen og salt. Legg massen på et bakepapir i en mat-boks og lignende. Sett sjokoladen til avkjøling i kjøleskap i 1-2 timer. Skjær opp i passe store biter.

Alternativt kan man lage sjokoladen i små muffinsformer.

Tips: bytt cocsa med lakrispulver.

G O D   H E L G!!

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.