Om meg ↓

Bananbrød med kanel

Dette er superenkelt å lage!!!

Bananbrødet blir naturlig søtt av bananen. Det fungerer derfor godt uten noe pålegg på. Jeg anbefaler å skjære opp brødet om det skal fryses. Da kan du enkelt ta noen frosne skiver med på tur , så tiner det underveis.

 

Du trenger:

50 g havregryn

100 g siktet spelt/hvete

100 g havremel

2-3 ts kanel

1 ts vaniljepulver/vaniljesukker

2 ts bakepulver

3 ss sukrin gold/sukker(kan sløyfes) funksjonellmat

½ ts salt

3 egg

1,5 stk modne bananer

5 ss mager kesam/yoghurt

 

Sett ovnen på 180 grader. Bland alt det tørre i en stor bolle. Mos banan sammen med egg. Tilsett dette i bollen sammen med kesam. Bland dette godt sammen til en klissete deig som man heller oppi en brødform med bakepapir. Stekes på nederste rille i ovnen i 1 time.

Avkjøles på rist.

 

2 kommentarer, RSS

  1. Lill 12. november 2017 @ 16:00

    Nettopp lagt og smakt bananbrød med kanel , Nydelig Maggi 👍😘 tusen takk for enkel og nydelig oppskrift 🤗👌👏

    • Maggi Gausel 13. november 2017 @ 15:30

      så stas! tusen takk for at du la igjen spor:)

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*