Mandel-knekkebrød

Knekkebrød som er enkle å lage. Glutenfri er de også om man bruker havremel det står glutenfritt på. En nøtteaktig smak som gjør dette knekkebrødet litt nytt.

Du trenger:

190 g malte mandler/mandelmel

3 dl solsikkekjerner

1 dl linfrø

1 ts salt

3 ss havremel/annet mel

4 dl vann

2 eggehviter

evt litt havsalt

 

Bland alt det tørre i en bolle. Tilsett vann og eggehvite og la deigen få hvile 5 min.

Fordel deigen på 2 stekebrett med bakepapir så jevnt ut som mulig ut i kantene. Topp med havsalt etter ønske.

Begge brettene stekes sammen i varmluft på 150 grader i 30 min. Ta ut brettene og del opp med en pizzaskjærer. Sett inn brettene igjen på motsatt plass som i starten .Stek videre i 25-30 min. Avkjøles på rist. Legg knekkebrødene i en tett boks når de er avkjølt.

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.