Lette havre knekkebrød med 3 ingredienser!

Utenom vann og salt er det kun havre, linfrø og egg i disse superenkle knekkebrødene. Hvis du har laget Maggis havrebrød som jeg laget i god morgen norge på tv2 , er dette knekkebrødversjonen:)

 

Du trenger til 1 brett:

2 dl havremel (eller knust havregryn i blender)

1 dl havregryn lettkokte

4 ss linfrø

1 egg

1 ts salt

2 dl vann

Bland alt det tørre og tilsett egg og vann. Rør godt sammen og la røren stå på benken i 5 min før den smøre ut på et bakepapir . Kan toppes med havregryn og litt havsalt. Stek knekkebrødene i en forbarmet ovn på 150 grader varmluft i 30 min. Ta så ut brettet og skjær opp med en pizzaskjærer. Sett brettet tilbake i ovnen og la de steke videre i 20 min. Skru av ovn , men la brettet stå videre i noen min. Avkjøles på rist. Oppbevares i en tett boks for å holde seg sprøe.

Tusen takk til alle som titter innom bloggen!!

Maggi:)

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.