Snurrer med ruccolapesto

Det er første gang jeg sår både ruccola og spinat i egen hage. Fy flate så enkelt. Masse smakfull frisk salat til enhver tid. Jeg har sådd i krukker. Det kan man jo gjøre hvor som helst.

Snurrer med pesto og peanøtter! Deigen er fra flettebrødet. 

Pestoen jeg laget er en stor porsjon. Jeg brukte bare en liten del av den. Den kan fryses eller brukes som smør eller som dressing til salater. Funker også som pizzasaus.

Pesto:

100 g ruccola

150 g spinat

40 blader basilikum

6 fedd hvitløk

2,5 dl olje

40 g mandler

80 g parmesan

Salt og pepper

Kjør alt i en blender og smak til med salt og pepper. Tilsett mer olje om du ønsker en bløtere pesto.

 

Lag deigen som vist på flettebrød.

Del deigen i to og skjelve ut på 2 bakepapir ut i kantene.

Smør et lag med pesto.

Strø over med revet hvitost eller parmesan.

Snurrer: brett langsidene inn mot midten og del i strimler. Strimlene knyttes og legges på brett. Strø på litt peanøtter og havsalt. Stekes på 220 g i ca 8-10 min.

Avkjøles på rist. Kan fryses.

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.