Eplebrød for magen!

Dette eplebrødet tar kun får minutter å blande sammen. Hvis du bruker glutenfrie havregryn , blir dette et glutenfritt brød.

Du trenger:

1 dl linfrø

2 dl solsikkekjerner

2 dl cashewnøtter

3 dl havregryn

3 dl havremel

2 ts bakepulver

1 ts salt

5 dl Kesam/yoghurt

2 egg

3 ss fibersirup/honnning/sirup

2 epler raspet

1 eple til topping

kanel og nøtter til topping

 

Finn fram to boller.

Bolle 1: bland alt det tørre.

Bolle 2: bland alt det bløte med raspet eple.

Bland bolle 1 og 2 godt sammen. Hell massen over ien brødform med bakepapir. Topp brødet med eple og kanel.

Brødet stekes i en forvarmet ovn på 180 grader i 1 time – 1time og 15 min.

Avkjøles på rist.

 

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.