Byggrynsgrøt!

Flere år har jeg kjøpt ferdiglaget byggrynsgrøt og byggrislunch. Jammen var det enkelt og billig å lage selv.

Du trenger :

5 dl byggryn (finnes på alle dagligvarebutikker)

vann til bløtlegging

1.5 liter melk (h-melk eller lett melk)

1/2 ts salt

Legg byggrynene i en bolle med vann over natten.

Sil av vann og ta grynene over i en gryte. Tilsett salt og melk. La grøten få et oppkok og la den pytre på svak varme i ca 45 min. Rør om av og til.

Rester kan avkjøles og settes i kjøleskap. Lag gjerne små porsjoner og tilsett litt syltetøy på hver porsjon . Perfekt mellommåltid. Så slipper jeg å kaste mat!

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.