«Forenings salaten»

Dette er perfekt forenings/klubb mat!

Smakfull salat de fleste med allergier kan ha.

 

Du trenger:

1/2 chili (1 chili om man ønsker en sterk salat)

1 lime

1 -2 cm fersk ingefær

1 søt paprika

2 mango

1 vårløk

rikelig med fersk koriander

500 g kyllinglår /filet i strimler

1/2 granateple

50 g cashewnøtter

 

Quinoa:

3 dl quinoa

6 dl vann

1 ts salt

1 ts gurkemeie

1 ts paprikapulver

1/2  ts chilipulver

1/2 ts pepper

 

Skjær ingefær , chili i små helt smått. Bland dette sammen med mango og paprika i biter. Press lime saften over og bland godt. Tilsett hakket vårløk og koriander.

Stek kyllingen i en varm panne med rapsolje. Krydre med salt og pepper.

Kok opp quinoa sammen med alle krydderne og la det få et oppkok. La det putre på svak varme i 15 min. Rør om og la den bli lunket før den blandes sammen med kylling og mangoblandingen.

Topp med granateple og nøtter til slutt.

Aioli eller tzatziki dressing passer perfekt til.

Maggi

 

 

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.