Vaffelfest!

Litt absurd tid vi lever i. Koronatiden. Det hjelper å lage litt god mat. Som disse næringsrike vaflene. Jeg tror norske bønder kommer til å bli mer verdsatt i tiden framover. De lager trygg og god mat. Håper vi ikke tar det forgitt. Idag er vaflene laget av mange norske produkter . Heia norske bønder!!!

Du trenger til 12 vafler:

2 dl havremel

2 dl siktet spelt/hvete

2 ts bakepulver eller 2 ss surdeig

2 ss skrin gold/sukker

4 dl kulturmelk

4 egg

smør til steking

Bland alt det tørre i en bolle. Tilsett kulturmelk og rør godt sammen . Ha i egg. (og surdeig )

La røren hvile på benken i 15 min for steking. Evt i kjøleskap. Der kan den stå over natten også.

 

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.