Mangosalat med chili

Denne salaten passer til både tacoen, pizzaen og tapasbordet. Om det skulle bli rester , er det kjempegodt med mangosalat på knekkebrød.

Du trenger:

2 mango

1 vårløk

½ agurk

½ chili uten frø

Fersk basilikum

 

1 båt hvitløk

1 ts sitronsaft

Salt og pepper

1-2 ts rapsolje

 

Skjær mango og agurk i passe biter. Ta  gjerne ut det midterste i agurken slik ikke salaten blir vassen. Finhakk hvitløk, chili, basilikum og vårløk . Hell sitronsaft og oljen over og bland godt sammen. Smak til med salt og pepper. Det er bare en fordel om mangosalaten kan stå i kjøleskap noen timer, for å få fram smakene. Strø over mer hakket basilikum til topping.

ps: bytt ut hvitløk og basilikum med ingefær og koriander

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.