Kurs på Dalheim gård!

Livsstilsendringskurs med matglede:

For 9 år siden forandret jeg og mannen min livsstil og gikk ned 60 kg. Den største forandringen skjedde i hodet. Jeg fikk en enorm matlyst og matglede og begynte å lage mat fra bunnen på en ukomplisert måte. Jeg ønsker å formidle at det er håp med endring for alle. Drømmen min er å formidle den matgleden videre.

Dagen består av laging av surdeigspizza, smaksprøver, deling av erfaringer fra endringen vår med mer. Jeg ønsker å lage en dag hvor du kan få slappe av med mye god mat og lære hvordan matglede kan gi livsglede !

 

Kurset holdes på Dalheim gård (Hognestad, Bryne , Rogaland ) hjemme på låven.

Jeg vil være behjelpelig med overnatting for tilreisende.

 

Etter 3 fullbookede kurs i juni legger jeg nå ut datoer for september. Begrenset med plasser.

Torsdag  3 sep kl 9-15     1 ledig

Lørdag  5 sep kl 9-15      Fullt

Onsdag 9 sep kl 9-15

Torsdag 10 sep kl 9-15.     1 ledig   

 

Påmelding på innboks facebook eller intsagram eller på mail: maggigausel@gmail.com

Pris for et dagskurs: 1990,-

Flere typer kurs blir lagt ut etterhvert.

Sitater fra kursdeltakere:

Jeg kunne se, da jeg sa at jeg lever på sukker , at du «kjente det». Det fikk meg nesten til å begynne å grine. Ingen har noensinne skjønt alvoret i det.

 

Jeg har gått ned 1,6 kg – 1 uke etter kurset; noe jeg ikke har klart på evigheter. Tusen takk for en inspirerende dag i fantastiske omgivelser med mye godt.

 

«Sitter igjen takknemlig og er motivert for sunnere og mer næringsrik norsk mat, med tro på at dette kan jeg få til.»

 

Jeg ble overrasket over hvor betydningsfulle smaksprøvene vi fikk ble for meg. Jeg har adoptert flere av dem.

 

Utrolig takknemlig for en fantastisk og inspirerende dag på Dalheim gård. Tusen takk for inspirasjon og masse gode smaker.Maggi formidler matglede og helse med engasjement og glede. Rett og slett en fryd å være på kurs.

 

Hatt en fantastisk dag på kurs på Dalheim gård. Inspirasjon og erfaring på hvordan bruke og utnytte gode norske råvarer, spise mer grønt og rent, endre og snu dårlige matvaner , og ikke minst skape matglede for en selv og sin familie. Smakt på mange gode og sunne næringsrike retter. Anbefales!

Fytti for en kursdag for gane, smaksløker, ånd , sjel og kropp. Maggi inspirerer med sine erfaringer, gode råvarer, oppskrifter, sunn livsstil, matglede og det gode liv. Anbefaler virkelig en kursdag hos Maggi.

 «Du skapte et fantastisk møte mellom mennesker som har utfordringer med mat.Best av alt, det var «skamfritt».»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.