Hjemmelaget tacokrydder!

Vi spiser mye taco i Norge. Det fine med taco er at vi får i oss mye grønnsaker. Mitt favoritt tilbehør er mango,bønner og rikelig fersk koriander. Sammen med mye annet. Visste du at noen av ferdig krydderne inneholder over 60% salt og sukker? https://www.dagbladet.no/mat/62-prosent-av-coops-tacokrydder-er-salt-og-sukker/67609573

Tacokrydder til ca 8-10 middager:

6 ss chilipulver

5 ts chiliflak

1 ss oregano

4 ss spisskummen (viktig krydder- karakteristisk smak av taco)

4 ss paprikapulver

2 ss havsalt

1 ss pepper

 

Dette hjemmelagede krydderet tar et par min å lage! Og du trenger 1,5 ss tacokrydder for 400 gram karbonadedeig/kyllingkjøttdeig. Ønsker man det sterkere kan det brukes 2 ss. Det kan enkelt justeres med litt creme fraiche om det blir for sterkt.

Takk til alle som besøker bloggen!!

4 kommentarer, RSS

Epost-adressen din vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er merket *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.